"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

вторник, 17 апреля 2018 г.

Жінка – найгарніше творіння Землі!
Щороку, коли сонце виходить на весняну орбіту, від подиху теплих вітрів зацвітають проліски, ми відзначаємо свято весни, надій і любові. Цього дня ми вшановуємо жінку, найгарніше творіння на Землі! Адже саме завдяки їй світ наповнюється любов’ю, добром та надією.
Напередодні свята весни та жіноцтва Заводівські культпрацівники Ладиненко Г., Тарасова М., Антошенко Л. та учасники художньої самодіяльності «Любавонька» спільно з Чижевськими культпрацівниками Косою О., Гончарук В. та учасниками художньої самодіяльності «Україночка» провели святковий концерт у приміщенні Чижівського сільського клубу.
Представниць прекрасної статті привітав зі святом голова Заводівської сільської ради Максим Кутовий та висловив слова вдячності жінкам за їх мудрість, самовіддачу на роботі і вдома та побажав міцного здоров’я, жіночого щастя, сімейного благополуччя й віри в краще майбутнє.
Та всім жінкам громади подарував величезний, смачний торт.
Святкова програма подарувала глядачам багато ліричних пісень, віршів, гумористичних сценок та танців у виконанні дитячого колективу. Щиро й від душі глядачі сприймали номер за номером, які прикрасили настрій жінок у залі.
Тож, свято вийшло приголомшливе і яскраве, воно подарувало всім присутнім багато радості, посмішок та гарного настрою.
Зав. Заводівською сільською бібліотекою Антошенко Л. М.


















Комментариев нет:

Отправить комментарий