"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

вторник, 17 апреля 2018 г.

29 березня, заняття англійського клубу проходили, як завжди, пізнавально та цікаво. Ден навчав молодшу групу порівнянням, від меньшого до більшого та навпаки. Також діти виконували вправи в ігровій формі "Роби, як я кажу!". 
Середня група навчалась розробляти та опрацьовувати проектний менеджмент. Діти англійською заповнювали анкети, складали та навчалися правильно будувати речення. Получили рекомендації, як залучати волонтерів до реалізаціі проекту, вміння управляти, керувати, контролювати.
Недаремно, сьогодні Ден обрав тему: "Проектний менеджмент", дізнавшись про роботу нашої команди з проектом "Ролердром - Березівка", Ден вирішив допомогти дітям у реалізаціі проекту та підключити своїх друзів з Америки до фандрейзингу. Але команда повинна розповісти та переконати друзів Дена про необхідність своєї ідеї. Діти повинні спілкуватися лише на англійській мові. І це дуже приємно і несподівано. По-перше, для дітей це дуже цікаво та пізнавально, хоч і не легко. А по-друге підтримка друзів з іншої країни є чудовим поштовхом до гарних навичок, сподівань та обмін знаннями. Недаремно існує приказка: " Перший крок - вже половина любої справи". Тому, дуже приємно, що наша команда свої перші кроки робить з великої підтримки таких людей, як Деніел Епплмен.

Комментариев нет:

Отправить комментарий