"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

понедельник, 16 апреля 2018 г.

Нас з дитинства навчають казати чарівне слово "Дякую". Воно виражає зичливість та повагу, а тому це слово вирішили вшанувати та запровадили на його честь свято. Всесвітній День "Дякую"відзначають 11 січня за ініціативою ООН та ЮНЕСКО. Запровадили таку дату аби нагадати людям про можливість гарних манер та вміння висловлювати вдячність.Тому сьогодні в центральній районній бібліотеці
на базі СОУПу бібліотекарі - координатори провели з відвідувачами бесіду -розповідь "Слово "Дякую" - творить дива!" Незадумуючись, від щирого серця ,
кожен з дітей слова вдячності промовляв своїм батькам за життя, за любов, за піклування, за родину.Деякі навіть дякували за те, що мають молодших сестричок чи братиків, тому що дуже їх люблять!
Слово "дякую" чи не одне з найбільш уживаних. Кажуть, що слово "дякую" дійсно чарівне і здатне творити дива. Крім того слова вдячності здатні змінити наше життя на краще, бо вони налаштовують позитив та покращують взаємовідносини. А тому частіше кажіть «дякую» і тоді добрих справ у вашому житті буде більше.
Скажи спасибі, адже це просто так,
Скажи спасибі, адже це така дрібниця,
Скажи спасибі, і світ стане світліше,
Скажи спасибі, скажи спасибі!
А також протягом дня діти малювали, читали веселу історію "Страус Гоша и кенгуру Дуба", грали в розвиваючі онлайн- ігри та втомившись протягом дня поринули у світ мультиманії, переглянувши казку " Красуня та чудовисько".


Комментариев нет:

Отправить комментарий