"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

вторник, 17 апреля 2018 г.









20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні - на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали свое життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. З метою вшанування пам’яті загиблих, 
бібліотекарі - координатори СОУПу Ручка Т.А. та Кожарновська Л.Б запросили учнів 9-А та 9-Б класів Березівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 з вчителем зарубіжної літератури Осипенко Ю.Ю, бібліотекарем Михайловою М.М., соціальним педагогом Янєвою О. О. на патріотичну годину "Сотня Небесна хай в небо злетить, свічка скорботи у душах горить...". У ці дні Україна відзначає четверту річницю трагічних подій на Майдані Незалежності, коли під час революції Гідності з 18-го по 20-е лютого 2014 року було поранено більш як тисячу людей, загинуло понад сто протестувальників. Сьогодні ми називаємо їх Небесною Сотнею. Хвилиною мовчання присутні вшанували героїв, та згадали як все було... Прослухали пісні та переглянули відеоролики " А сотню вже зустріли небеса", "Революція Гідності", "Герої не вмирають", "Пливе кача","Небесна сотня. Десять юних ангелів", "Загиблим в Україні присвячується".
Наша земля прекрасна. Вона варта того, щоб за неї боролися, відстоювали її свободу і незалежність. Тому хочемо побажати молодому поколінню завжди пам'ятати сторінки нашої історії, борців за права і свободу людини, цінувати, поважати свій народ і рідну землю. І тоді у нас все буде добре!

Комментариев нет:

Отправить комментарий