"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

среда, 4 ноября 2015 г.

ДО БАБУСІ Й ДІДУСЯ ЗАВІТАЛА ОСІНЬ ЗОЛОТА

         У перший день другого місяця осені увесь світ відзначає день людей похилого віку. Тому у цей день учасники Зброжківського драматичного гуртка «Надія» завітали  до бабусів і дідусів з привітанням. В українській родині з давніх-давен існував звичай шанувати  найстаріших її членів. Адже вони, через великий життєвий досвід, є завжди розсудливими, розважливими; вони є першими  наставниками у житті своїх онуків їхніми  справжніми подарунками та вчителями.
         Учасники художньої самодіяльності Ворона Мар’яна, Ворона Максим, Руденко Катерина, Марчук Альбіна, Циганкова Анжеліка, Циганкова  Ірина  разом із завідуючою сільським клубом Войтенко Г.А. та завідуючою бібліотеки Караман Т.В. ходили від хати до хати і вітали людей похилого віку, а також ветерана Великої Вітчизняної війни  Іванера Д.Л.  віршами, піснею. А Марчук Альбіна читала гумореску «Голубочки».
         Бабусі й дідусі були вдячні нам за виступ. А ми сподіваємось, що наше привітання було щирим, і хай хоч  на хвилиночку прикрасимо їхнє непросте життя.


Завідуюча клубом - Галина Войтенко
Завідуюча Зброжківською бібліотекою – Караман Тетяна

         

Комментариев нет:

Отправить комментарий