"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

среда, 4 ноября 2015 г.

Працівники Ряснопільського БК та  бібліотеки  провели до Дня людей похилого віку 1 жовтня тематичний захід  «Мудрі і багаті літами».
Зустріч з людьми похилого віку розпочали ведучі свята – директор БК Н.І. Ніколаєва та бібліотекар О. В. Біднюк. Гостей привітав голова с/ради В. М. Вірич теплим словом та солодким подарунком, а також з секретарем с/ради  А. Е. Плахтєєвою вручили скромні подарунки гостям яким виповнилось 80-90 років.
Учасники художньої самодіяльності Ряснопільського БК щиро привітали гостей своїм виступом. Продовжили програму гості свята, було виконано багато українських народних пісень, які порадували серця всіх присутніх.
Душу на святі зігрів гарячий чай з солодощами , що надало загальній атмосфері зустрічі особливого домашнього затишку. З цікавістю гості  оглянули виставку гуртка «Умілі рученята».
Від імені культпрацівників  та від імені всіх запрошених гостей висловлюю щиру подяку всім хто залучався до проведення усього свята : Запорожан А.О, Порада Н.В.,Тимошенко І.Н., Гайна С.В.
         Всім міцного здоровя, щастя й миру!

  Бібліотекар Ряснопільського БК- Біднюк О. В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий