"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

среда, 4 ноября 2015 г.

НА СТОРОЖІ МИРУ

         14 жовтня в Ряснопільському БК відбувся тематичний захід присвячений Дню захисника України  під цією назвою.
         Захід підготували художній керівник Попик І. Г. та бібліотекар Біднюк О. В.
         На свято були запрошені учасники  бойових дій в зоні АТО і солдати першої мобілізації, які захищали кордони нашої області. А також не забули запросити і сивочолого  ветерана ВВв Долгошею І. І..
         Сільський голова В. М. Вірич привітав гостей та всіх присутніх с святом захисника України, святом Покрови та з святом з святом українського козацтва. А потім В. М. Вірич вручив почесним гостям скоромні подарунки. Учасників бойових дій також привітав депутат районної ради Хачатрян К.А.
         Хвилиною мовчання вшанували  память за загиблими. Продовжив свято змістовний виступ художньої самодіяльності  Будинку культури. В фойє БК бібліотекарем О. В. Біднюк було оформлено  книжкову виставку «Козацькому роду нема переводу». А також гості свята мали можливість оглянути виставку гуртка «Умілі рученята».
         Ми, працівники культури  та сільські аматори висловлюємо щиру подяку Запорожану А. О. та Хачатряну К. А. за те, що вони  придбали для Будинку культури ноутбук. Дякуємо за подарунок, за небайдужість до потреб молоді села.

Художній керівник Ряснопільського БК – Попик І.Г.

Комментариев нет:

Отправить комментарий