"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

понедельник, 1 февраля 2016 г.

СПІВАЄМ СЛАВУ ТИМ ПОДІЯМ


         Історичні дати – це не тільки память про минуле. Це також ключ до того , щоб в майбутньому  уникати  помилок цього минулого. Щорічно в Україні відзначається 22 січня – День Соборності України, а  29 січня  День памяті Героїв Крут. В бібліотеці с. Жовтнівка до цих дат було оформлено викладку літератури  «Соборна память України», та  перегляд літератури «Память і шана героям Крут».
         З учнями 8-9 класів бібліотекар провела  бесіду  «Задзвонили срібні дзвони  України», в ході якої  зупинилась на тому, що віднині український народ , звільнений могутнім поривом  своїх власних сил, має змогу об’єднати всі зусилля своїх синів  для створення  нероздільної незалежної Української Держави на добро і щастя  українського народу.
         Також  вшанували память молодих борців за волю , полеглих під залізничною станцією  Крути. Ця битва стала символом героїзму та відданості  Українській державі й національній ідеї, а її дата – 29 січня 1918 року – днем національної трагедії. Ніколи Україні не забути цих юних душ нескорений політ.

                                                                                   Бібліотекар Жовтнівської

                                                                                         бібліотеки – С.В. Вакиш 

Комментариев нет:

Отправить комментарий