"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

пятница, 19 февраля 2016 г.

День 15 лютого 1989 року назавжди увійшов в історію як дата, коли було поставлено останню крапку в десятилітній кровопролитній Афганській війні, через пекло якої, гідно виконуючи свій військовий обов’язок, пройшли тисячи наших солдат.
        За кожним воїном - "афганцем" - доля, життєвий подвиг, крок у безсмертя. Напередодні цієї знаменної дати, в Демидівській бібліотеці , було проведено годину пам’яті під назвою: "А слава незгасна, а пам,ять нетлінна", яку підготували директор Демидівського Будинку культури Марченко Г.В. та бібліотекар Фоміна Т.М. На заході були присутні учні  5-7 кл. місцевої школи.
        Про події афганської війни та її наслідки підростаючому поколінню розповіли ведучі Марченко Галина та Фоміна Тетяна. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам,ять солдатів-земляків які не повернулися з довгої та жорстокої війни.
        Біля тематичної полички: " Дорогами Афгану ", яку підготувала бібліотекар Фоміна Т.М., діти, прочитали вірші присвячені Афганській війні. Ми повинні пам’ятати тих, хто мужньо воював на полях війни, хто загинув на чужині виконуючи свій військовий та громадський обов’язок.

Бібліотекар Демидівської бібліотеки –

Фоміна Т. М. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий