"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

вторник, 16 февраля 2016 г.

ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА

         13 лютого в Зброжківському  сільському клубі було проведено захід до Дня Святого Валентина для дітей «Я ворожу на ромашці».
         Під звуки чарівної музики ведучі свята завідуюча клубом Галина Войтенко та завідуюча бібліотекою Тетяна Караман розповіли дітям про традиції святкування цього дня.
         Весело і цікаво пройшли ігри «Ворожіння на ромашці», «Поцілунок», «Подаруй букет», «Доріжка ласкавих слів». Сподобався дітям і жартівливий танець з яблуками.
         Хлопчики дали обіцянку , що вони будуть завжди чемними , добрими, справжніми чоловіками.
         Ведучі свята дали корисні поради , як для хлопчиків, так і для дівчаток.
         Кульмінацією свята було призначення Валентина і Валентини. Валентином і Валентиною цього року були обрані Яровенко Роман та Руденко Катерина.
         Організатори свята пригостили учасників солодощами.
         А для юнацтва було проведено літературну годину «Вона прийшла непрохана й неждана». На заході читалися вірші про кохання І. Франка,
В. Сосюри,  А. Кримського, Л. Костенко, Є. Шморгуна.
         Лунали вислови  Л. Толстого, В. Сухомлинського, В. Гюго, О. Гончара та інших. Завідуючою клубом Галиною Войтенко читався монолог Лесі Українки «Твої  листи завжди пахнуть зівялими трояндами».
         Метою заходу було виховати в старшокласників уміння відчувати тонкощі  найпотаємнішого почуття – любові. Викликати інтерес до поетичного слова.

                                                                    Завідуюча клубом – Галина Войтенко
Завідуюча бібліотекою – Тетяна Караман


Комментариев нет:

Отправить комментарий