"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

четверг, 25 февраля 2016 г.

Відлуння афганських гір

15  лютого 2016 року бібліотекакрем Златоустівської бібліотеки був проведений захід, присвячений дню  вшанування учасників бойових дій на території інших  держав, під назвою «Відлуння афганських гір» і пройшов він в Златоустівській ЗОШ І-ІІІ ст.
Участь в ньому прийняли учні 8 класу цієї школи, класний керівник Дробіняк Катерина Василівна.
Присутні почули про далеку та чужу країну Афганістан, про безглузду війну. Скільки смертей, скільки горя за 10 років принесла вона. Проте, це  безглуздість не применшила героїзму наших воїнів в  афганському пеклі. Але ніхто та ніщо не має бути забуттям, аби не забути  - треба памятати , щоб памятати  - треба знати. Тисячі наших хлопців загинули  в боях  і померли від ран, контузій, травм і хвороб , пропали безвісти. Сивіли від горя батьки й матері, хвилюючи своїх дітей, сиротіли  діти . Покоління  воїнів-афганців   пройшло кривавими дорогами афганської війни і ми  про це  пам’ятаємо.
Вірш «Ховали інтернаціоналіста» прочитала учениця 8 класу Стефанців Іванна. Присутні  з цікавістю слухали і на знак вшанування світлої пам’яті тих, хто віддав своє життя, вшанували їх хвилиною мовчання.


Завідуюча Златоустівською бібліотекою -  Стефанців Г. В. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий