"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

понедельник, 1 февраля 2016 г.

«Чужої біди не буває»
         Останні два тижні Україна потерпає від зимової  негоди.          Складнощі  починаються при настанні відлиги, коли сходить з дахів сніг може пошкодити як саму конструкцію даху, її окремі елементи, фасади,  інше майно, а також може завдати шкоди здоров'ю людей. Сніг, що накопичується на дахах, істотно навантажує на конструкцію даху, а вода, що стікає при потеплінні, проникаєв тріщини. Якщо температура після цього знижується, то це призводить до руйнування фасаду будівлі.
         Ось і центральна районна бібліотека відчула на собі наслідки снігових «подарунків». Під тиском танучого снігу було пошкоджено дах ганку  центрального входу до Березівської центральної районної бібліотеки. Так як у нас працюють одні жінки, для яких ця робота не є можливою, ми звернулися до працівників МЧС.
         Почувши про нашу біду, представники цієї служби відразу відгукнулись та оперативно надали необхідну кваліфіковану допомогу.
         Хочеться від щирого серця подякувати таким чуйним, небайдужим людям як: Горбатову Василю Івановичу – начальнику караулу, Михайлову Павлу Володимировичу - пожежному рятувальнику, Деревянко Миколі Васильовичу – командиру відділення. Бажаємо вам, шановні, міцного здоров'я, успіхів та удач у подальшій діяльності, щоб ще багато років ви могли радувати людей  добрими справами, нехай здійсняться всі ваші мрії.
З повагою, колектив Березівської центральної районної бібліотеки.



Комментариев нет:

Отправить комментарий