"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

пятница, 27 мая 2016 г.

«Вплив куріння на людські органи»

         До Всесвітнього Дня без тютюнокуріння в районній бібліотеці для дітей була  організована і проведена зустріч для учнів 6 – А , 7-А класів ЗОШ №2 з бібліотекарем Михайловою Марією Михайлівною.
          Відомо, що тютюнокуріння є згубною звичкою , яка призводить  до численних негативних наслідків для здоров’я людини і значно підвищує вірогідність передчасної смерті. Тому боротьба  з тютюнокурінням, яка здійснюється на державному рівні у багатьох країнах світу, посилюється з кожним роком, підвищується увага до вирішення цієї проблеми і в Україні, у якій найбільший відсоток людей, які курять. Такими словами розпочав свою лекцію запрошений лікар-інтерн загальної терапії  сімейної медицини Ткаченко Олександр Анатолійович.
         Що таке сигарета і з чого складається тютюновий дим,що відбувається в організмі людини коли вона курить, що таке пасивне куріння, як куріння впливає на фізичну форму і заняття спортом про це та інше розповів Олександр Анатолійович.
         Бібліотекар Шевченко Тетяна Анатоліївна розповіла дітям  про користь не куріння та ознайомила з книжковою виставкою «Здоровий спосіб життя».



                                                               Завідуюча районною бібліотекою для дітей
                                                                       Янішевська Л.В.




Комментариев нет:

Отправить комментарий