"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

пятница, 13 мая 2016 г.

ДО ВІКУ МАТІНКУ ШАНУЙТЕ
 СВІЙ НАЙСВЯТІШИЙ ОБЕРЕГ

         В цьому місяці ми святкуємо два родинних свята День Матері та День сімї. В районній бібліотеці проводяться  цикли різноманітних заходів, які уславлюють матір та родину.
         «До віку матінку шануйте свій найсвятіший оберег» - під такою назвою пройшла  літературно-музичну композиція. Бібліотекарі відділу обслуговування Кожарновська Л.Б. та Шубська І. П. розповіли учням ЗОШ І-ІІІ ст. №2 (Бібліотекар Михайлова М.М.). Про історію та традиції святкування  Дня Матері в Україні та європейських країнах  і  презентували книжкову викладку «Берегиня роду».
         З нагоди Міжнародного дня сімї  у читальному залі районної бібліотеки відбувся  літературний круїз «Читаємо всією сімєю». Бібліотекарі відділу обслуговування Павлова Л. О. та Шубська І. П. ознайомили читачів з історією цього свята та надали змогу присутнім поділитися уривками своїх улюблених творів  українських письменників. В рамках цього заходу була проведена презентація  виставки-поради  «Батькам, які виховують з любовю».  
         Бібліотекарі відділу обслуговування також представили цикл  соціальних відеороликів  про відносини   між дітьми та мамою і про стосунки в родині.


Завідуюча відділу обслуговування – Н.М. Петриця

Комментариев нет:

Отправить комментарий