"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

среда, 1 июня 2016 г.

Щаслива родина – багата країна

«Зеленеє жито зелене» такою піснею розпочалося сімейне свято «Щаслива родина – багата країна», яке відбулося 29 травня у Степанівському БК і присвячувалося усій великій і дружній степанівській родині . Адже, якщо розібратися  у нашому родоводі, то ми всі є родичі - родина.
         Ведуча свята Г. Шпарталова  розпочала захід із розповіді  про роль сім’ї  у нашому суспільстві, про важливу роль батька та матері у родині. Адже мати берегиня сімейного вогнища, а слово батька у сімї  закон для всіх. Любов наших  батьків безмежна, але ми, часто буває, не цінимо  цю любов і лише коли втрачаємо її і самі стаємо батьками, розуміємо, як багато значиме для батьків наша увага, наше тепло.
         Для всіх матерів присвячено пісні «Только мама» у виконанні Валентини Комарніцької. «Материн поріг» у виконанні дуету дочки і матері Наталії Резнікової  та Галини Шпарталової. Усім татам села та своєму татові присвятила свою пісню «Папа» Марина Чайковська.
         Настя Вишнякова зі своїм татом  Олександром Вишняковим виконали пісню   «Ты мой лутший друг». «Мама моей мамы, яку подарувала  своїй бабусі Діана Рєзнікова. «Брат і сестра» пісня , яку  подарувала  Марина Семенчук своєму братові. Гарно дебютував  дует Юлії Морозової та Марини Семенчук. У їх виконанні прозвучала пісня «Моя сімя». Валентина Товалюк піснею «Українська родина» порадувала публіку. Ну і який же захід  без «Веселки» «Сімя і родина»», «Заспівай моя родина» та жартівливу пісню «А ми жінки пишнотілі» далеко не весь  перелік пісень на святі у їх виконанні.
         Над програмою свята, як завжди, працював творчий тандем у складі директора БК Г. Шпарталової, художнього керівника Володимира Піроженка та бібліотекаря Олени Муринської.
         Святом залишились задоволені  і глядачі і виконавці.

                                  Вдячні глядачі: Лариса Білоконь, Вікторія Сизих, Катерина Турта, Лариса Куцак.


Комментариев нет:

Отправить комментарий