"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

среда, 11 марта 2015 г.

«Безпечний та небезпечний Інтернет для дітей»

         В лютому місяці проводиться акція «Інтернет – територія безпеки» до Міжнародного Дня безпечного Інтернету.  В дитячій районній бібліотеці провели годину інформації  «Безпечний та небезпечний Інтернет для дітей» для учнів 6-Б класу Березівської ЗОШ  №2 з шкільним бібліотекарем М. М.  Михайловою .
         Бібліотекар Тетяна Анатоліївна Шевченко ознайомила учнів про можливості небезпеки, з якою зустрічаються діти в мережі Інтернету та правила поведінки при спілкуванні засобами  мережі, вміння самостійно шукати інформацію, аналізувати, робити висновки, шукати оптимальний спосіб виконання завдання, формувати навички роботи в колективі, культуру спілкування, вміння поводитися в нестандартних ситуаціях. А більше  всього розповіла, як комютер негативно позначається на багатьох функціях  нашого організму, особливо на нервову діяльність, зіпсований зір, але в першу чергу це психіка дитини. Показала відеоролик , як сидіти і скільки сидіти за компютером, які вправи робити для очей, відеоролик про Сашка, який став психічно небезпечним для друзів, а особливо для своїх рідних проводячи багато часу за компютером . діти жваво обговорювали поведінку хлопчика. Було дуже цікаво чим все закінчилось.
         Комп’ютер – це великий довідник, але ним потрібно  вміти розумно володіти. Щоб не в якому разі не зашкодити собі, а навпаки , щоб приніс користь та задоволення.



Заст. директора по роботі з дітьми – Янішевська Л.В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий