"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

вторник, 17 марта 2015 г.

Я ДОЛЮ ВИБРАЛА СОБІ САМА

         До дня народження Лесі Українки в дитячій районній бібліотеці  був проведений літературно-поетичний ранок «Я долю вибрала собі сама»
         Для сучасного молодого читача поетеса стала  легендарною  Дочкою Прометея. За своє коротке життя вона встигла зробити багато, її талант розкрився в усіх різновидах літературної  праці – поезії, драматургії, прозі, літературній критиці, перекладах , фольклористиці. Поетеса була людиною виняткової чесності і принциповості, правдивості й душевної краси.
         Бібліотекар Вольф Ірина Олександрівна розширила знання учнів 3 Б і 4 А класів Березівської  ЗОШ № 3 з вчителями Орищук Валентиною  Володимирівною, Подопригора Любов Мифодіївною, Черняну Світланою Вікторівною студенткою - практиканткою.
         Запрошені слухали і милувались художнім словом поезії, любові поетеси до природи рідної  землі. Слухали пісні на вірші Лесі Українки, активно відповідали на запитання вікторини та гри «З якого вірша ці  рядки?» учні Осіпенко  Станіслав , Колосовський Олег, Ситнік Валерія, Дем’янчук Юлія, Волошин Віктор, Сівак Софія.
         В оцінці сучасників і нащадків поетеса постає прекрасною у своїй хвилюючій простоті, геніальною в мистецтві українського слова. Вона дуже любила життя, любила все радісне і прекрасне в цілому, і цю любов заповіла дітям. Маємо надію , що на нашому заході учні отримали часточку добра , тепла і знань.


Зам. директора по роботі з дітьми Березівської дитячої
районної бібліотеки – ЯНІШЕВСЬКА Л.В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий