"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

вторник, 17 марта 2015 г.

«ВСЕ НА ЗЕМЛІ – ВІД ЖІНКИ, ВІД ЇЇ ЛЮБОВІ»

        Святковий концерт, що відбувся  6 березня у Степанівському Будинку культури , як завжди пройшов на високому професійному рівні. Організували  і провели його директор БК – Шпарталова Г. Г.  та  художній керівник Піроженко В. І. Методичну літературу для написання сценарію надала завідуюча бібліотекою  Муринська Олена, яка є завжди активною учасницею у всіх заходах, які проводяться в БК.
        На початку концерту до присутніх з вітальними словами звернулася директор БК. Відкрили концертну програму гарною піснею «8 Марта» чоловіче вокальне тріо у складі  Піроженка Володимира, Юрія Салади та Олександра Вишнякова – відразу ж зачарували жінок. В цей вечір прозвучало  багато нових дуетів та тріо. Наприклад нове тріо у складі хлопчиків-підлітків  Тимофія Шевченка, Ігоря Іваніва та Олександра Кармазіна, які подарували музичний дарунок  дівчаткам - пісня «Белые розы», цей виступ зустріли  шквалом оплесків. Слухали із задоволенням «Веселку» у новому складі: вище згадані хлопчики та Денис Постолатій, Вадим Семенчук, Володимир  Литвиненко. До речі Володимир Олексійович є керівником троїстих музик на громадських засадах.
        Не секрет, що фольклорний ансамбль «Веселка» мають неабиякі вокальні та артистичні здібності. Отже, мали , що послухати односельці у  двоголосся і трьоголосся. А новоспечений  дует у складі Вадима Семенчука та Галини Шпарталової, які виконали пісню «Ой чого ж ти мамо…» викликали щасливі сльози у жінок.
        Щирими оплесками дякували глядачі за гарні пісні Валентині Комарніцькій «Моя взрослая красивая дочь» та «Я хочу бути щасливою», Шаповал Людмилі «Женская доля», Валентині Домущі «С этого дня», «Туман», Валентині Товалюк «Медленно», Марії Яворській, Олені Муринській, Діані Рєзнікової , Марині Чайковій, Ганні Вітрик.
        Звучали гарні заставки,  поетичні вітання перед кожним виступом аматорів. В цей день не обійшли увагою ні дівчаток, ні жінок, ні бабусь.        Увечері молодіжну дискотеку провів наш незамінний помічник у всіх заходах  - Юрій Салада.

Директор Степанівського БК – Галина Шпарталова
Завідуюча Степанівською бібліотекою – Олена Муринська


        

Комментариев нет:

Отправить комментарий