"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

вторник, 4 октября 2016 г.

Калинонька – України донька


         При центральній районній бібліотеці працює клуб  для юнацтва «Джерела  української душі». Клуб створено з метою виховання у підростаючого покоління інтересу до  культурної  спадщини свого народу, виховання почуття національної  самосвідомості та національної  гідності за свій народ, любові до рідного краю.
         Засідання клубу  проводяться  чотири рази на рік. На зустрічах молодь знайомиться з українськими народними піснями, традиціями, оберегами та символами. Чергове засідання клубу відбулося 29 вересня у не зовсім звичній обстановці, на території міського парку, біля фонтану.
          У цьому засіданні клубу приймали участь учні 9 - Б класу Березівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 разом з вчителем   біології Подорожньою О. І..  На захід   було запрошено міського голову Григораша В.В., директора ЦБС  Павленко К.А..
         Працівники відділу обслуговування Кожарновська Л. Б., Петриця Н. М., Павлова Л. О.  розповіли запрошеним  про історію нашого міста та один із безсмертних символів України – калину.
          Міський голова Валерій Валерійович подякував присутнім  за гарне ставлення до рідного міста  та поділився своїми планами на майбутнє відносно міського парку. Директор бібліотеки від себе особисто та від всіх присутніх подякувала міському голові за його роботу, побажала міцного здоровя  та творчого натхнення.
         На завершення заходу всім присутнім було  запропоновано  посадити кущ калини у міському  парку, як оберіг нашого міста. Після посадки калини Валерій Валерійович приємно здивував – пригостив всіх солодощами. Дякуємо йому  та всім  присутнім за участь у заході.

Провідний бібліотекар юнацької кафедри

відділу обслуговування– Л. Б.  Кожарновська






Комментариев нет:

Отправить комментарий