"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

вторник, 4 октября 2016 г.

«Цей дивосвіт - бібліотека»
         Щорічно 30 вересня відзначається  Всеукраїнський день бібліотек. Для працівників бібліотек це - професійне свято, насамперед творча особистість, яка безкорисливо, щедро с повною віддачою служить суспільству і читачеві. Для всіх читачів це теж свято, свято книги, свято установи, яка дарує читачеві можливість збільшувати свої знання, читати різноманітну літературу.       
          Районна дитяча бібліотека для дітей запросила на свято « Бібліотека - океан людської мудрості » учнів 2-А класу Березівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 з класним керівником Касьян Іриною Анатоліївною та художнім керівником Яворською  Мариною Володимирівною.
          Провідний бібліотекар Вольф Ірина Олександрівна привітала та розповіла дітям про книжковий дім, та професію бібліотекаря. Цікаві загадки, вікторини, ігри, мультиплікаційні фільми, прислів’я та приказки  про книгу підготували бібліотекарі для своїх гостей.
         Веселим запальним таночком привітали зі святом бібліотекарів маленькі гномики. Корнєєв Стасик, Іщенко Юля, Майданюк Данило, Каракоша Вікторія, Толстова Катерина, Ніколаєва Дар’я, Королькова Рената подарували святкові вірші.  Дякуємо запрошеним за щирі вітання та дитячі усмішки.
                                Завідуюча районною бібліотекою для дітей -
                                                                                      Янішевська Л.В.




Комментариев нет:

Отправить комментарий