"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

пятница, 3 апреля 2015 г.

«Жінки, наші милі, Вам низький уклін»

         7 березня в Зброжківському сільському клубі було організоване та проведене свято «Жінки, наші милі, Вам низький уклін», на яке були запрошені односельчани.
         Під звуки ліричної мелодії ведучі свята Войтенко Галина та Караман Тетяна розпочали вечір присвячений святу весни і кохання – Міжнародному жіночому дню 8 Березня. Весь вечір вони прославляли жінок, бажали їм здоров’я, наснаги, кохання. Дякували жінкам – матерям за їхню віддану любов, за те, що вони нас виплекали, виростили і виховали.
         На протязі всього вечора для дівчат і жінок линули пісні у виконанні вокального ансамбля «Зброжківчани», Циганкової Анжеліки, Марчук Альбіни, Войтенко Галини, Караман Ауріки, Білоконь Юлії, Касьяненко Інни, Межуровської Анастасії. Діалог жінки зі стажем прочитала Караман Тетяна, Всім особливо сподобався танець «Дівчина - весна» у виконанні Караман Ауріки.
         Учасники драматичного гуртка «Надія» -Унку Мар’яна, Циганкові Анжеліка та Ірина, Марчук Альбіна, Долгов Олександр, Пятниченко Дмитро, Караман Дмитро, Яровенко Роман привітали свої матусь та бабусь зі святом весни. Дівчата виконали танцювальну композицію «Мамин вальс», розіграли сценку «Пиріг» і почастували всіх присутніх в залі печивами- «сердечками». Також відзначились на святі Дінчива Аліна та Каракоша Ганна.
         В кінці свята всі учасники художньої самодіяльності виконали пісню «Родина».
         Всі присутні отримали заряд позитивної енергії.  

Зав. клубом – Галина Войтенко
Зав. бібліотекою – Тетяна Караман


Комментариев нет:

Отправить комментарий