"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

пятница, 3 апреля 2015 г.

ВІНОК ПАМЯТІ КОБЗАРЕВІ

         13 березня 2015 року  Златоустівська бібліотека  разом зі школою вчителем української мови і літератури Багно Є.В. був проведений захід, присвячений 201-річниці з дня народження Т. Г. Шевченка під назвою «Вінок памяті Кобзареві», яка і розпочала своїм вступним словом цей захід. На фоні звучання мелодії пісні «Реве та стогне Дніпр широкий», продовжили захід ведучі учні 7-го класу Стефанців Іванна і Довгань Іван,  які були одягнені в красиві українські національні костюми. Ведучі розповіли про важку долю, що спіткала Т. Шевченка, який ще в дитячі роки залишився круглим сиротою.
         Потім для присутніх учні 5 класу приготували інсценізацію «Тарас-пастух». Ведучі продовжували свою розповідь про життя Тараса Григоровича на фоні звучання пісні «Думи мої, думи мої». Продовжили захід конкурсом на кращого знавця життя і творчості Т. Шевченка, де учні продемонстрували свої блискучі знання, а також провели конкурс під назвою «Шевченко та Україна». Учні повинні були, наприклад назвати дату відїзду Шевченка з Петербурга в Україну. Обидва конкурси провела зав. Златоустівською бібліотекою авторка цих рядків Стефанців Г. В., яка і зачитала вірш присвячений Кобзарю і  написаний нашою письменницею Ліною Костенко . Заключним словом бібліотекаря був завершений захід, присвячений 201 річчя з дня народження Т.Г. Шевченка.
         І хочеться висловить подяку за співпрацю вчителю української мови та літератури Златоустівської школи Багно Є. В. і заступника директора з виховної роботи Кікоть С. М..
  
Завідуюча Златоустівською бібліотекою-

Стефанців Г. В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий