"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

пятница, 3 апреля 2015 г.


20 лютого в Розквітівській сільській бібліотеці відбувся захід, присвячений  захисникам Вітчизни в зоні АТО. Його мета – патріотичне виховання молоді у дусі поваги до військової служби та готовності до захисту Вітчизни, популяризація волонтерської  справи в Україні.
Протягом усього заходу лунали слова вдячності за мужність і героїзм,  відвагу нашим захисникам на Сході України. Мужній та відважний подвиг  бійців АТО  ніколи не буде забутим. Сподіваємося, що їхня відвага стала  прикладом для нинішньої молоді, яка  пишається нашою армією.



9 березня в Розквітівській бібліотеці відбулося свято присвячене Т.Г. Шевченку під назвою « Тобі Кобзарю, наш уклін». Мета заходу, ознайомити дітей з життєвим шляхом великого сина українського народу Т.Г. Шевченка. Вчити дітей добирати необхідний матеріал з літератури. Працювати над розвитком їх активного мовлення – виробляти в учнів  уміння висловлювати  свої думки. Розвивати  їх акторські здібності  в декламуванні  віршів. Продемонструвати  красу і чарівність Шевченкового слова. Виховувати любов і повагу  до спадщинияку залишив поет.


21 лютого в  Розквітівській сільській бібліотеці відбувся виховний захід до свята рідної мови для 5-го класу , під назвою «Кажуть , дитино, що мова наша – соловїна». Мета заходу була формувати розуміння того, що українська мова – наш скарб, без якої не може існувати ні народ, ні Україна як держава. Розширювати  знання про красу і багатство рідної мови,  рідного краю, його традицій, почуття поваги до всього, українського, бажання розмовляти рідною мовою.
 Бо Козацькому роду Гей нема  переводу.
І у чистому небі наші зорі горять.
Це моя Україна День новий зустрічає
Величава Княгиня Погляд ясних очей.



Завідуюча Розквітівською бібліотекою- Панчишина С.В.


Комментариев нет:

Отправить комментарий