"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

четверг, 20 декабря 2018 г.


Дарунки Святого Миколая

          Майже цілий рік усі ми –  дорослі, й малята з нетерпінням очікуємо зимові свята – День Святого Миколая, Новий рік,  Різдво, Водохреще та інші дні, що несуть із собою веселощі та розваги, ігри, співи, танці. З особливим нетерпінням чекають діти 19 грудня, бо свято Миколая повязане з подарунками, гарним настроєм, як це й буває на свята.
         Заводівські культпрацівники Галина Ладиненко, Марина Тарасова, Любов Антошенко, місцеві аматори та Заводівський сільський голова Максим Кутовий з секретарем сільради Оленою Буряк завітали до Заводівського НВК.
         Працівники Будинку культури та місцеві аматори підготували гарну виставу з піснями, танцями та загадками.
          Голова сільської ради  теплими словами привітав присутніх від себе особисто та від депутата Одеської обласної ради Князя Хачатряна, після чого від сільради та депутата були вручені солодкі гостинці вихованцям дитсадка та школярам 1-4-х класів.
          Також цього дня культпрацівники з дитячим аматорським колективом  завітали до ОПЛ №3, де показали змістовну виставу з піснями, танцями та іграми.
         Це було прекрасне свято, сповнене любові та добра, яке подарувало всім світлу надію на щастя.
          На завершення свята аматори заспівали пісню «Ой, хто-хто Миколая любить…» та в своїх молитвах попросили здоровя для всіх та миру на землі.
 Для всіх нас Святий Миколай є взірцем працьовитості, скромності, чесності, доброти, милосердя. Тож наслідуймо великого святого доброчинням.

    Зав.Заводівською бібліотекою Антошенко Л.М.



















Комментариев нет:

Отправить комментарий