"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

среда, 19 декабря 2018 г.


                          Святий  Миколай до нас завітай
Снігом, снігом та ледами
Ген здалека йде в наш край,
Йде з гостинцями, дарами
Преподобний Миколай
.

День Святого Миколая – одне з найулюбленіших дитячих свят, радісне,веселе, з яким пов’язані дитячі мрії та сподівання, яке дітлахи чекають не менше, ніж Новий рік.
     Сьогодні 18 грудня учні 1В класу ЗОШ№3 з класним керівником Шкуратовою Оксаною Василівною побували на святі, яке влаштували бібліотекарі Вольф Ірина Олександрівна та Іщенко Людмила Миколаївна в районній бібліотеці для дітей. Школярі познайомилися з історією винекнення свята Дня Святого Миколая з цікавістю подивилися казки- вистави підготовлені учнями 6 Б класу ЗОШ Білоус Дар’єю, Федченко Каріною, Майстером  Даніїлом.

Школярі зверталися до Миколи-Чудотворця , як до заступника, і у своїх віршиках просили його не тільки про порятунок і милість. Звучали оплески, жарти , вірші, пісні,танці  і веселий дитячий сміх.
Подих святкового настрою в очікуванні дива та виконання побажань охопив всіх без виключення, а особливо – дітлахів, які весь рік з нетерпінням чекали цього казкового свята і подарунків. Традиційно, всі маленькі гості отримали солодощі. Запрошені подарували  малюнки Святого Миколая та чобітки миколайчики.

Завідуюча районною бібліотекою для дітей
– Л.В. Янішевська









Комментариев нет:

Отправить комментарий