"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

четверг, 8 ноября 2018 г.


Поезія — це завжди неповторність, Якийсь безсмертний дотик до душі…
Завжди, читаючи або слухаючи вірші,  згадуються  ці слова відомої української поетеси Ліни Костенко. Адже справді, віршовані рядки ти сприймаєш як прекрасну музику і, здається, фізично відчуваєш, як вони торкаються твоєї душі, найпотаємніших її струн…
Поезію створюють люди незвичайні. В них своєрідне бачення світу, оригінальне сприйняття, а головне — здатність співчувати й допомагати людям. Власні почуття крізь світло своєї душі вони несуть нам  у віршах. Їхні очі відкриті для всього прекрасного, а серця — великі й людяні. Тому що не можна бути справжнім поетом без любові до людства.
Одним з таких є наш земляк Іван Іванович Ніточко. Нещодавно він знову порадував нашу центральну районну бібліотеку новою збіркою «Осінні скарби». У цій збірці автор пропонує читачеві як допрацьовані твори, що не ввійшли до попередніх книжок, так і нові. Він не вишукує теми спеціально, пише про те, що на душі і в серці. А там  не лише память про минуле, а й думки про день нинішній, нові мрії і бажання.
Дуже дякуємо Івану Івановичу за його творчі доробки, щиро зичимо міцного здоровя, наснаги, гарного ліричного настрою на довгі щасливі роки!
А жителі Березівщини можуть знайти всі книжечки Івана Івановича в центральній  районній бібліотеці та сільських бібліотеках району.

Завідуюча МБВ Березівської ЦБС                                      Войтенко О. В.






Комментариев нет:

Отправить комментарий