"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

четверг, 22 ноября 2018 г.


Навіки слава Україні, героям слава навіки.

Минуло п’ять років від часу, коли розпочалася Революція Гідності і ті жахливі події, що відбувалися на Майдані у 2013-2014 р. Та не забулися ті ідеали, які хоробро відстоював український народ довгими та холодними зимовими днями й ночами. Різних за віком, статусом та поглядами людей, згуртувала ідея боротьби за свою демократію, волю і незалежність. Українці, як і їхні предки в боротьбі за свободу, не скорилися й не злякалися, а навпаки, ще дужче обєдналися в єдину громаду. Сьогодні ми не вправі забути ні на мить тих людей, які віддали своє життя і змінили свідомість українців, які привернули увагу цілого світу до України та змінили хід історичного розвитку нашої держави.
Саме тому, до Дня Гідності та Свободи в Заводівській сільській бібліотеці бібліотекарем Антошенко Л. спільно з Заводівським сільським Будинком культури, худ. керівником Тарасовою М. провели патріотичну годину «Навіки слава Україні, героям слава навіки». Під час заходу ведучі розповіли дітям буремний події тих героїчних днів, переглянули документальні відеоролики. Також було розгорнуто книжкову виставку, де представлені твори, що відображають події на Майдані під час Революції Гідності.
«Революція гідності» не тільки сколихнула країну хвилею нечуваного патріотизму, а й показала важливість національної ідеї. Нині саме за неї триває боротьба, і те наскільки ця боротьба буде успішною, залежить від кожного з нас.


Зав. Заводівською сільською бібліотекою                             Л. М. Антошенко






Комментариев нет:

Отправить комментарий