"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

понедельник, 5 ноября 2018 г.

«Свято мужності і відваги»

            Раухівська бібліотека спільно з Будинком культури провели літературно-музичну композицію, приурочену до Дня козацтва та Дня Захисника України.
Відкрила святкову програму ведуча заходу – бібліотекар Ковальчук О., привітавши гостей зі святом. Пролунав гімн України, хвилиною мовчання було вшановано  пам’ять загиблих воїнів.
            Збройні сили України своїми традиціями зобов’язані козацтву, то ж багато пісень та віршів було присвячено козакам. Також пролунали пісні «Барви рідної землі», «в чистім полі», «Як калина розцвітає», «Червона калина», «Я- українка» у виконанні А. Котенко, В. Котельнікової, М. Гарбуз, І. та Л. Шевчуків. Для любих татусів лунала пісня «Татусю» у виконанні В.Косової. Порадував глядачів танцювальний ансамбль «Непоседі», представивши увазі глядачів  композицію «Ми за волю, ми - за мир». Пролунали вітання від наймолодшого учасника заходу – 5-річного Іллі Гарбуза.
Закінчився захід піснями у виконанні ансамблю «Джерело». В бібліотеці відвідувачам була презентована книжкова виставка «Літописна історія козацької слави».

            Наступного дня з метою ознайомлення школярів з славними сторінками історії України, виховання почуття патріотизму бібліотекар Ковальчук О.А. разом з шкільним бібліотекарем Литвин Т.І. провели урок історії «Ми нащадки козацької слави». Діти ознайомились з історією виникнення козацтва, їх звичаями та стали учасниками цікавої вікторини.

            Завідуюча Раухівською бібліотекою                                                   О. А. Ковальчук                                                        

Комментариев нет:

Отправить комментарий