"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

пятница, 16 ноября 2018 г.


"Твори добро - бо ти людина"
         Сучасна культурна людина- це не тільки освічена людина, але і людина, що володіє почуттям самоповаги і шанований оточуючими. Усі люди різні, неповторні, відрізняються характером, мовою, релігією, звичаями, ідеями, кольором шкіри. Щоб таке розмаїте людство жило в мирі та злагоді, потрібно бути толерантними. На Генеральній Конференції ЮНЕСКО 16 листопада 1995 року була прийнята Декларація принципів толерантності та визнано необхідність впровадження толерантності в суспільство.Тому, з нагоди відзначення Міжнародного Дня толерантності, 16 листопада, на базі СОУПу Березівської ЦРБ пройшла година толерантності для учнів 9-10 класів ЗОШ І-ІІІ ст. 1 з педагогом-організатором Оленою Корольовою та заступником директора з виховної роботи Анастасією Караваєвою.
         Розмова з аудіторією йшла про толерантність,шанобливе ставлення до інших, оцінювали власну поведінку з позиції толерантності.
Під час заходу було переглянуто відеоролики " Що таке толерантність? ", " Толерантність це-...", " Споримо заплачеш", "Месежд толерантності", "Я бажаю вам добра", та притчи" Все залишає свій слід" ,"Притча про аксакала". Діти зробили на дошці буквений аналіз поняття "толерантність", зачитували з отриманих карток риси толерантної та інтолерантної людини, складали квітку толерантності, Бунякова Людмила, Войтович Ганна, Мельничук Дмитро, Івченко Максим читали вірші.
         Толерантність людей є найважливішою умовою миру і злагоди у сім' ї, колективі та суспільстві.Тому ми віримо в те, що люди на землі стануть добрішими, будуть проявляти терпимість один до одного, виявляти повагу - будуть толерантними...

Бібліотекар - координатор СОУПу
Кожарновська Людмила.




































Комментариев нет:

Отправить комментарий