"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

понедельник, 23 октября 2017 г.

«Ще недавно в небі синім пролітали журавлі. А сьогодні в безгомінні ходить осінь по землі…». Ще з давніх часів українці милувалися красою і різнобарв’ям чарівниці осені. Їй дякували за родючість, багатство врожаю. Митці присвячували осені свої неповторні поетичні рядки, музичні композиції, художні полотна. Її оспівували у народній творчості. Тому, дивлячись на чарівну і неповторну осінню палітру бібліотекарі-координатори СОУПу провели свято «Краса природи – краса людини» для учнів 8 класу Березівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2. У ході свята діти збагатилися знаннями з народознавства, наповнили свої серця любов’ю до рідного слова і духовної краси.
Протягом свята діти переглянули та прослухали відеороліки про українську чарівну осінь та брали участь у конкурсах «Клен ти мій … », «Могутній вітер», «Дощовий день», «Овочевий кошик», «Справжній господар» та інші.
Природа справляє казковий осінній бал, загорнута в дивні і незбагненні кольори, тому ми від душі бажаємо всім, щоб нинішня осінь принесла тільки радість і щастя, успіх і благополуччя, мир в кожну оселю.
Дякуємо за співпрацю педагогічним колективам Березівських шкіл.
































Комментариев нет:

Отправить комментарий