"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

понедельник, 23 октября 2017 г.

Козацька слава України.
14 жовтня на Україні святкують три свята : Покрова Пресвятої Богородиці, Українське козацтво та день захисника Вітчизни.
В історії українського народу козаки з’явилися як з’являються легенди про істинних лицарів, оборонців рідного краю. До цієї дати в клубі с. Роздол була проведена зустріч «Козацька слава України».
Запрошений учасник АТО Политюк Михайло Олександрович та депутат Вікторівської сільської ради Щерба Микола Миколайович.
Бурхливими оплесками односельчани радо вітали свого земляка, який щойно повернувся з АТО до рідної домівки, де на нього чекали дружина Анжеліка, маленька донечка та бабуся.
Зав клубом та зав. бібліотекою привітали зі святом дорогого гостя квітами та подарунком на згадку про цей день, адже Михайло продовжив козацьку славу, захищаючи цілісність нашої держави. Багато побажань та хороших слів було сказано на адресу Политюк М.О. До цієї дати в бібліотеці проведений парад книг «Козацтво на Україні», де бібліотекар познайомила присутніх з новою літературою про українське козацтво та її гетьманів. Ведучі також познайомили присутніх про традиції та звичаї Покрови. Наостанок було проведена дискотека.
Зав. Роздолянською сільською бібліотекою Зубович Н. М.

Комментариев нет:

Отправить комментарий