"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

понедельник, 23 октября 2017 г.

Країна вранішнього сонця
У 2017 році виповнилось 25 років з дня встановлення дипломатичних відносин між Україною та Японією. За підтримки посольства Японії в Україні президентом Петром Порошенко оголошено 2017 рік – роком Японії в Україні.
З цієї нагоди в центральній районній бібліотеці на базі СОУПу була проведена печа – куча «Країна вранішнього сонця – Японія» для учнів 9 – 10 класів Березівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.
Головним мотивом бібліотекарів – координаторів Ручка Т.А., Кожарновської Л.Б. було розповісти та показати присутнім чим цікава для українців далека та загадкова Японія, а також дізнатись, що Японія є однією з перших країн, яка визнала Незалежність нашої держави.
Під час печі – кучі бібліотекарі – координатори провели церемонію перегляду відеороликів. Весело і жартівливо діти приймали участь у конкурсах «Японський кухар», «Японський городничий», «Японська мати», «Запиши своє ім’я японською», «Українсько – японський перекладач».
Унікальна культура та традиції Японії не залишили нікого байдужими із присутніх. Ми бажаємо, щоб подорож до країни вранішнього сонця відбулася у кожного українця не лише у мріях.

Бібліотекар – координатор СОУПу Кожарновська Л. Б.






















Комментариев нет:

Отправить комментарий