"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

понедельник, 23 октября 2017 г.

З ювілеєм тебе, Березівко!
Міста, як і люди, мають свою біографію, притаманну їм долю й історію. І подібно людським , долі міст сповнені бурхливих подій, трагічних і яскравих водночас.
Любов і повага до міста приходить з усвідомленням його славного й героїчного минулого. Історія міста відображена через призму добрих справ, його видатних мешканців, які в усі часи творили і примножували славу і добробут.
Наше рідне місто також має свою цікаву історію. 30 вересня Березівці виповнюється 215 років. З цієї нагоди 26 вересня бібліотекарі Березівської ЦРБ Петриця Н.М. та Павлова Л.О. підготували та провели свято «З ювілеєм тебе, Березівко!» для учнів 9- тих класів ЗОШ №3.
Працівники бібліотеки розповіли про історію міста, провели вікторину «Я добре знаю Березівку», запропонували створити колаж «Місто моєї мрії». Свято доповнила ілюстрована книжкова виставка «Місто, в якому живу і мрію» , продемонстрували відео від Березівської міської ради та передали запрошення від голови міськради Григораша В.В. на святкування Дня міста.
Зав. відділом обслуговування ЦРБ Петриця Н.М.












Комментариев нет:

Отправить комментарий