"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

понедельник, 23 октября 2017 г.

Славні сини України.
В п’ятницю, 13 жовтня, в приміщені ЦРБ пройшла веб презентація «Славні сини України», присвячена потрійному святу – Дню українського козацтва, Дню захисника України і святу Покрови Пресвятої Богородиці.
На захід були запрошені учні 10 класу ЗОШ №2.
Нехай вже давно минули дні Запорозької Січі, але козацтво існує, як живиться в кожній людині прагнення вільного та незалежного життя. Врешті решт, козацтво – це втілення прагнення нашого народу на самовираження та національний суверенітет.
У глибині душі кожного українця живе козак: воїн, який нічого не боїться і за рідну землю без роздумів віддасть своє життя.
Працівники бібліотеки презентували книжкову виставку «Воїни світла, воїни добра», перегляд відео: «Історія українського козацтва» та «День захисника України – день козацтва».
Школярі прийняли участь у вікторині «Історія козацтва», обізнаність дітей приємно вразила організаторів заходу.
Далі були веселі конкурси та естафети : «Найсильніший духом», «Чи вміють козаки їсти – пити», «Чарівні слова», «У кого сильніша рука» та інші
Наша зустріч пройшла яскраво та весело, сподіваємось що учні запам’ятають її і стануть нашими постійними відвідувачами. Окрема подяка педагогічному колективу школи за співпрацю.
Провідний бібліотекар ЦРБ Павлова Л. О.



































Комментариев нет:

Отправить комментарий