"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

пятница, 27 октября 2017 г.

Мужність і відвага крізь віки.

З нагоди Дня захисника України та Дня козацтва на майданчику біля Будинку культури біло проведено літературно – музичну композицію «Мужність і відвага крізь віки». Дійство організували та провели працівники культури разом з бібліотекарем.
     На початку свята секретар селищної ради Слиба В.В. привітала всіх присутніх зі святом. Після хвилини мовчання перед памятю подвигу славних синів воїнів визволителів прозвучала пісня «Небесна сотня» у виконанні А Котенко.
  Ведуча заходу бібліотекар Ковальчук О.А. зазначила що обидва свята тісно пов’язані увібравши в себе кращі традиції Запорізької Січі та сучасні армії. Протягом багатовікової історії нашої держави український воїн уособлював мужність та героїзм. Будь справжнім захисником нашої держави. На святі прозвучали пісні: «Підростають соколята», «Офіцерська родина», «Сотник», «А долиною туман», «Служи, мій сину, служи», «Коли ти в армію ідеш» у виконані О. Садич, М. Гарбуз, Л. Шевчук, вок. групи «Джерело», вок. дуету «Весна». Танцювальну композицію «Ми за волю ми за мир» виконала Буряченко В.
   До уваги присутніх в читальній залі бібліотеки була розгорнута виставка «Україна – козацька держава».


Зав. Раухівсько бібліотекою                                             Ковальчук О.А.



Комментариев нет:

Отправить комментарий