"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

среда, 2 декабря 2015 г.

Україна  пам’ятає, світ визнає


28 листопада в Зброжківському сільському клубі відбулося вшанування  пам’яті  жертв голодомору « Україна  пам’ятає , світ визнає».
         Учасники заходу Караман Ауріка, Дінчева Аліна, Циганкова Світлана, Межуровська Анастасія розповіли про те, як наш народ пережив катастрофу, яка могла зупинити  життя  всієї нації. Голодомор приніс не лише страждання і смерть . Він посіяв  страх серед людей. Тільки правда про геноцид українського народу  і чиста память про усіх полеглих здатна звільнити нас від мороку минулого. Бібліотекар Караман Тетяна наводила моторошні факти про те, скільки голод забрав людських життів.
         Завідуюча клубом Войтенко Галина запалила свічку, закликала згадати  у цей день у своїх молитвах усіх тих, хто страждав  і помер під час Великого Голодомору. Вона виконала пісню «Свіча».
         Всі присутні вшанували память жертв голодомору хвилиною мовчання. Хай же пам'ять про всіх невинно убієнних згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави, на власній землі.


Завідуюча Зброжківським клубом – Галина Войтенко

Комментариев нет:

Отправить комментарий