"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

понедельник, 14 декабря 2015 г.

Стратегія розвитку бібліотечної справи в Україні до 2025 року найближчим часом буде винесена на розгляд Уряду
19.10.2015 |
МІНІСТЕРСТВО КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ

У своїй програмі на Українському радіо, присвяченій роботі бібліотек та реформуванню бібліотечної справи, Віце-прем’єр-міністр – Міністр культури В’ячеслав Кириленко заявив: «Незабаром будемо виносити на розгляд Уряду проект «Стратегії розвитку бібліотечної справи в Україні до 2025 року» — це ретельно опрацьований документ, розроблений Міністерством культури України за участі бібліотечних закладів, а також громадських організацій, зокрема Української бібліотечної асоціації. Проект Стратегії був обговорений на цьогорічному Львівському форумі видавців. Ми намагаємося цю Стратегію робити не бюрократичним документом, а так, щоб вона була адаптованою для людських потреб, для потреб простої людини».
«Реалізація «Стратегії розвитку бібліотечної справи в Україні до 2025 року» розрахована на 10 років та поділена на 3 етапи: на 2 роки — коротка стратегія, середньострокова перспектива —  на 5 років і весь документ на 10 років», — додав він.
Текст проекту Стратегії розвитку бібліотечної справи в Україні до 2025 року розміщено на офіційному веб-сайті Міністерства культури України у розділі «Громадське обговорення» для отримання пропозицій та зауважень.

Комментариев нет:

Отправить комментарий