"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

понедельник, 14 декабря 2015 г.

«Закон і права в твоєму житті»

         Десятого грудня вся спільнота відзначає День захисту прав людини. Основні права –це певні можливості людини,  які необхідні для її існування та розвитку в конкретних умовах. Характер держави і суспільства завжди визначався і визначається правовим статусом особи, громадянина в суспільстві й державі. Правовий статус –це відносини між особою і державою та суспільством,передбачені і  гарантовані Конституцією та законами України.
         Районна бібліотека для дітей провела годину спілкування з учнями 8-А,8-Б класів  ЗОШ №2  з вчителем Кравченко Ліною Леонідівною та шкільним бібліотекарем Михайловою Марією Михайлівною. На заході були присутні: головний спеціаліст міжрайонного управління юстиції Танасійчук Олена Іванівна, директор Березівського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Холодулькіна Ольга Сергіївна, головний спеціаліст Березівської районної адміністрації служба у справах дітей Березніченко Андрій Володимирович. Наші гості закріпили знання учнів про зміст основних статей Конвенції ООН про права дитини; розвинули кругозір та пізнавальні інтереси учнів та  вміння знайти правильний вихід у проблемній життєвій ситуації. Ми гадаємо що наше спілкування не пройшло марно для дітей ,і знання закону стануть вам у нагоді і захистять вас.

                                                                          Завідуюча районною бібліотекою для                                                                                  дітей   - Л. В. Янішевська


                                        

Комментариев нет:

Отправить комментарий