"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

четверг, 3 декабря 2015 г.

Це стосується кожного…

Життя - лише мить, яка щогодини витікає як пісок крізь пальці, але є люди, які з болем сприймають кожну впалу піщинку, адже вона може виявитися для них останньою. Мова йде про людей, кому був поставлений діагноз ВІЛ. 1 грудня, у Всесвітній день боротьби зі СНІДом, у дитячій  районній бібліотеці для учнів 8-В та 9-Б класів  загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 3 м. Березівки було проведено захід , який нагадав про важливість боротьби зі СНІДом та про профілактику недуги. 
           Перед  присутніми виступив лікар Березівської ЦРЛ  Кінарьов М.І., з   розповіддю про історію виникнення , перебіг та симптоми СНІДУ, шляхи зараження ВІЛ-інфекцією. Учні задавали питання та отримували на них змістовні відповіді. Адміністрація та учні нашої  школи щиро вдячні працівникам бібліотеки за такі зустрічі, які відбувається дуже часто і наповнюють наше життя інформацією.
        Бережіть себе, піклуйтеся про ближніх і нехай Всесвітній день боротьби з ВІЛ об'єднає всіх і кожного не тільки 1 грудня, а й усі інші дні в році. Разом нам вдасться знищити вірус раніше, ніж він знищить нас.

Міністр інформації
ЗОШ І-ІІІст. № 3 м.Березівки

Грабовенко Анастасія

Комментариев нет:

Отправить комментарий