"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

вторник, 8 декабря 2015 г.

На виконання доручення Міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка від 25.05.2015, Березівська центральна районна бібліотека звертається до мешканців району з проханням підтримати ініціативу Благодійної організації «Доброславіє» щодо проведення акції «Збери макулатуру — врятуй життя».
         Метою проведення якої є збір макулатури (старі газети, журнали, книги, документи, тощо), а виручені кошти планується витратити на потреби Української армії та допомогу переселенцям. Таким чином, паперовий непотріб легко перетвориться на польові аптечки, кровоспинні препарати, ліки для госпіталів, далекоміри, жилети-розвантаження, маскувальні сітки для зони бойових дій.  
         Подібна підтримка є дуже цінною і може принести багато користі, адже забезпечуючи українську армію всім необхідним, ми сприяємо боротьбі за свободу України.
         Більш детальну інформацію про проведення благодійної акції «Збери макулатуру — врятуй життя» можна отримати на сайті Благодійної організації «Доброславіє» (www.dobroslavie.org) або за телефонами: 066-767-96-76, 044-221-87-62.
         Прохання всіх небайдужих підтримати ініціативу Благодійної організації «Доброславіє» та долучитися до добродійної справи.




Комментариев нет:

Отправить комментарий