"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

четверг, 31 мая 2018 г.


                         Геть паління! Ми здорове покоління!
         Найцінніше,  що  має людина – це здоровя! Та воно не існує саме по собі, воно не дається  на все життя, не є постійним і незамінним. Воно потребує турботи та рівноваги протягом усього життя.
      З метою розширення знань учнів 7А класу ЗОШ№2 про негативні наслідки тютюнопаління  в  районній бібліотеці для дітей  Іщенко Людмила Миколаївна та Вольф Ірина Олександрівна провели бесіду – застереження .  Куріння є однією з найбільш поширених і масових у світовому масштабі звичок, що наносить утрату,  як здоров’ю окремої людини,  так і суспільству в цілому. До куріння залучені практично всі верстви населення і, що найнебезпечніше,  жінки і діти. Це соціальна проблема  суспільства,  як для тієї, що його палить,  так і для некурящої частини. Бібліотекарі  показали зовнішню  та внутрішню непривабливість тютюнопаління;  дали початкові знання про шкоду паління з огляду на анатомію та фізіологію людини; орієнтували учнів на здоровий спосіб життя, стійке бажання бути здоровим.
Діти активно прийняли участь у змаганні «Малюємо разом» у вигляді голів дракона  хвороби від шкідливих звичок,  у вікторині «Так чи ні?» відповідали на питання гігієни, харчування, загартовування, у іграх «Шифровка» розгадування анаграм, «Доповни прислів’я» з’єднати початок прислів’я із його закінченням.
      Сьогодення для майбутнього покоління дає багато можливостей розкрити власний потенціал, зробити авторитет, звернути на себе увагу і досягти успіху.  Все у ваших руках! Майбутнє за вами, якщо ви будете здоровими, сильними,  незалежними і будете сміливо йти в вперед!

Завідуюча районною бібліотекою для дітей
– Л.В. Янішевська










Комментариев нет:

Отправить комментарий