"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

четверг, 17 мая 2018 г.



                                Сімейні  реліквії
15 травня відзначається Міжнародний день сім’ї
Все найкраще, що є на землі, починається з сім’ї. Без неї, як без природи, людство обійтися не може. Тут людина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ, навчається любові і добра, вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять свого роду.
Традиційно в цей день  районна бібліотека для дітей проводить  заходи, які розкривають значення сім’ї для кожного з нас, про виховання дітей  в родинах та збереження сімейних цінностей.  Цього року були запрошені  учні  6А класу ЗОШ№3 з вчителем зарубіжної літератури  Людмилою Георгіївною  Захарченко .
Бібліотекарі Іщенко Л.М. та Вольф І.О.  спілкувалися  з дітьми  про традиції, реліквії  та обереги, які зберігаються в їхніх родинах. Діти  : Станіславчук Ганна, Товалюк Таїсія, Раснюк Вероніка, Дідюк Данил, Односум Влад, Корнієнко Дмитро активно брали участь у запропонованих конкурсах  « Допомога батькам з молодшими братиками та сестричками», «Варити страву для родини», «Продовжити прислів’я та приказки». Слухали пісні : «Родина» Наталії Май, « Мої батьки» Олега  Винника, «Мама -  мамочка» Таїсії Повалій. Запрошені  ознайомилися з книжковою виставкою  «Сімейні реліквії» про виховання дітей в сім’ї.
 Ведучі  побажали присутнім бути  ласкавими, добрими, уважними синами і дочками. Проявляти  любов і  вдячність до тих, хто дав життя, поставив на ноги, чиї дні і ночі були заповнені турботою про вас. Пам’я­тайте: батькам дорога любов - добре слово дітей.
Завідуюча районною бібліотекою для дітей
– Л.В. Янішевська









Комментариев нет:

Отправить комментарий