"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

пятница, 17 февраля 2017 г.

«Воїни Афгану»
15 лютого відзначають скорботний день пам’яті воїнів-афганців. Афганська війна назавжди залишиться болем у серці нашого народу. В Заводівському БК було проведено зустріч-спогад «Воїни Афгану», яку організували працівники сільської ради з в.о. сільського голови Олени Буряк, культпрацівники Галина Ладиненко, Марина Тарасова, Любов Антошенко.
На зустріч були запрошені воїни односельці: Ружицький О., М. Мальцев, П. Євсієнко, С. Антошенко, В. Матикевич, М. Горобець.
На зустріч завітали депутати районної ради Василь Задорожнюк, Тетяна Моторна, Петро Чепразов та громадський діяч Ігор Моторний. В.о. сільського голови привітала присутніх, побажала всім щастя, миру та добробуту, подарувала подарунки.
Василь Задорожнюк у своєму виступі зазначив, що війна в Афганістані – це не лише біль тих, хто там воював, це трагедія тисяч і тисяч людей. Наш обов’язок – пам’ятати про кожного земляка, який побував там. Василь Миколайович побажав воїнам-афганцям міцного здоров’я, достатку, мирного неба та вручив подарунки.
Тетяна та Ігор Моторні також привітали присутніх та побажали довгих років життя, миру, міцного здоров’я та всіляких гараздів, надали їм матеріальну допомогу.
Завершилась зустріч концертною програмою на «афганську» тематику, підготовлену культпрацівниками.
Провідний бібліотекар Заводівської б-ки
- Л. М. Антошенко




















Комментариев нет:

Отправить комментарий