"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

вторник, 27 сентября 2016 г.

                             «Партизанський рух на Україні»
         Велику Вітчизняну війну називають всенародною. Безумовним підтвердженням такого визначення є широкий розмах партизанського руху та героїзм патріотів – підпільників, які зробили свій неоціненний внесок до перемоги над фашизмом.
         Вшановуючи пам’ять, працівники районної бібліотеки для дітей провели урок – памяті на який запросили учнів 7-Б класу ЗОШ № 2 з вчителем зарубіжної літератури Чобор Наталією Василівною. Захід спрямований на виховання підростаючого покоління ,почуття поваги і шани до людей , що віддали своє життя заради миру на землі.
          Бібліотекарі Ручка Тетяна Анатоліївна та Вольф Ірина Олександрівна розповіли про юних - героїв партизанів та підпільників Березівщини .Учні Храпковська Єва, Грибонос Марія, Ворошило Олександра, Дяченко Ксенія, Друженко Іва, Геворгян Даяна розповідали вірші Радянських поетів та вірш «43 підпільника» написаний нашою землячкою Людмилою Петрівною Іскрою. Запрошеним була представлена книжкова виставка       « Вогонь памяті не згасне» . Діти прослухали пісні воєнних часів.     Біля пам’ятника воїнам визволителям та героям – підпільникам пройшов флешмоб під гаслом «Ми за мир!».

                                                          Завідуюча районною бібліотекою для дітей

                                                                                                   Янішевська Л. В.




Комментариев нет:

Отправить комментарий