"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

среда, 21 сентября 2016 г.

«У світ воскреслої памяті»

         30 жовтня 2001 року Указом Президента України «… на підтримку ініціативи ветеранів війни та з метою всенародного вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, увічнення їх пам’яті… » було встановлено щорічне відзначення Дня партизанської слави 22 вересня.
         З цієї нагоди бібліотекарі відділу обслуговування районної бібліотеки Петриця Н. М. та Шубська І. П. разом з вчителем історії Вольфом В. Ф. провели історичний відео екскурс для учнів 11-х класів Березівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3. У виконанні учнів Авдєєвої Анастасії та Іскри Тетяни прослухали вірш «Легенда трьох сестер» В. Мазура та вірш П. Воронька «Я той, що греблі рвав» у виконанні Романенка Максима. Також учні Грабовенко Анастасія, Кривовязенко Аліна, Романенко Максим та Яренских Анастасія підготували доповіді про головнокомандуючих партизанськими загонами та про партизанів Березівщини».
         На завершення заходу переглянули документальне відео «Партизанський рух». Фотозйомку заходу проводив учень 11-Б класу – Ганевич Дмитро.


         Зав. відділу обслуговування – Петриця Н. М.



Комментариев нет:

Отправить комментарий