"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

четверг, 2 июня 2016 г.

                           «Щоб сонцю і квітам усміхалися діти»

         Першого червня свято всіх дітей нашої планети.  Учні 1-4 класів ЗОШ №1 з класними керівниками Н.В. Школьник , А. О. Онишко, І. В. Тимошенко  С. М. Д’ячук та вихователями В. В. Наумук, О. В. Сидорко завітали до районної бібліотеки для дітей на свято дитинства.
         Бібліотекар Вольф Ірина Олександрівна провела з дітьми діалог яким було б наше життя без дітей. Уявіть собі …якби люди зразу зявлялися на світ дорослими ,якою б була наша земля? Хіба не для того виблискують калюжки ,щоб малеча бігала по них босоніж. Чи здавалися б моря такими синіми, гори високими, ліса чарівними та таємничими? Земля без дітей….Ні уявити цього не можна .
         Під час заходу діти відповідали на запитання літературної вікторини  «Казковий віночок». Для юних читачів бібліотекарі організували книжково-ілюстровану виставку-розвагу «Чарівний світ дитинства» на який представлені енциклопедії, науково-популярні видання, пригодницькі та фантастичні твори та казки.
          Захоплено та  весело для дітей бібліотекарі  провели флешмоб «Долоньки добра». Діти розмальовували яскравими фарбами свої долоньки та на згадку про свято залишали на символічному плакаті.
         Бібліотекарі побажали дітям гарного відпочинку, здоровя, мирного неба.

                                                           Завідуюча районною бібліотекою для дітей
                                                                                                         Янішевська Л.В.







               


Комментариев нет:

Отправить комментарий