"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

среда, 29 ноября 2017 г.

Події, що змінили долю України.

         Україна – це територія гідності й свободи. Таким нас зробила не одна, а дві революції – Майдан 2004 року, який був святом Свободи, і Революція 2013 року – революція Гідності.
          День Гідності і Свободи – пам'ятний день, що відзначається в Україні 21 листопада на вшанування подвигу учасників Революції Гідності.
           З нагоди цієї дати Заводівські культпрацівники Антошенко Любов, Галина Ладиненко та Марина Тарасова, в бібліотеці провели відео – спомин «Події, що змінили долю України».
          Користувачам бібліотеки було представлена фотовиставка «Героям Слава!». презентація книги Ярослава  Гиця «Майдан душі» - збірник віршів.
         Переглянули документальні фільми : «Революція Гідності. Факти – Події», «Герої не вмирають». Відео – кліпи «Молитва за Україну», «Не спи, моя рідна земля» та інші.
          Наприкінці заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих борців за свободу під час Революції Гідності, а також надали належну шану патріотизму та мужності громадян, які повстали  на захист національних інтересів нашої держави та її Європейського вибору.




Зав. Заводівської сільської бібліотеки                       Антошенко Л. М.  



Комментариев нет:

Отправить комментарий