"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

пятница, 17 ноября 2017 г.

«Велика космічна подорож»

            Сьогодні в Березівській районній бібліотеці на базі СОУПу бібліотекарі –координатори  з учнями 9 – 10, 11  класів Березівської ЗОШ І –ІІІ ст. №1 здійснили унікальну прогулянку космічними просторами, подорож по Сонячній системі. Давши назву космічному кораблю, обравши капітана Давида (учня 9 класу), та успішно пройшовши курс підготовки до польоту, ми стартували. Наш космічний корабель стартував з нашої планети, прямував до Меркурія далі Венера, Марс, Юпітер, Сатурн, Уран , блакитний Нептун та Плутон. Подорожуючи космічними просторами, ми завітали на Місяць, де зустріли інопланетян. Щоб порозумітися з мешканцями місяця діти висловлювали свої думки невертально, тобто мімікою та жестами.
         А також наш екіпаж потрапив в небезпечну зону, пояс астероїдів. Де діти, виконуючи спритно усі вправи, добре впоралися з керуванням, та рушили далі. Під час польоту екіпаж проходив тести: на витримку, спокій, самоконтроль, перевірку памяті, способу мислення, швидкість реакції та інші.
         Але настав час повертатися на рідну планету, на нашу світлу, зелену, сонячну Землю, наповнену життям. Гостинно нас чекає Земля, це єдина планета, на якій є вода, повітря, рослини і тварини, на якій живуть розумні істоти. Тому давайте берегти та цінувати свою домівку, берегти нашу Землю!




Координатор СОУПу                                                                  Ручка Т. А.








































Комментариев нет:

Отправить комментарий