"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

понедельник, 27 ноября 2017 г.

У нинішніх умовах відносин України та НАТО відіграють важливу роль у забезпеченні обороноздатності України. НАТО, або Північноатлантичний Альянс – міжнародна політично – військова організація, створена 4 квітня 1949 року.
         Сьогодні 28 держав є членами НАТО. Головним принципом організації є система колективної оборони, тобто спільних організованих дій всіх її членів у відповідь на атаку з боку зовнішньої сторони.
У СОУПі центральної районної бібліотеки відбувся круглий стіл «Україна та НАТО: «Так» чи «Ні» за участю учнів 10 класу Березівської ЗОШ І – ІІІ ст. №2, соціального педагога Янєвої О.О. та бібліотекаря Михайлової М. М..
Присутні переглянули відео хронологію «Історія НАТО», а також були ознайомлені з бібліотечними документами «Популярно про НАТО», «Україна НАТО: «За» і «Проти», «Умови вступу України до НАТО», «Україна в міжнародних організаціях» та іншими.
На думку переважної більшості українців, саме вступ до НАТО гарантуватиме нам безпеку, адже це не лише військово - технічна та інша підтримка країни з боку Альянсу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий