"Вчіться та читайте.
Читайте книги серйозні.
Життя зробить все інше"

Федір Достоєвський

четверг, 30 марта 2017 г.

Щоб серця проростали любовю. Стріли Амура.
   11 лютого у нашому клубі відбулися заходи присвячені дню закоханих. Для дітей було проведено конкурсну програму «Щоб серця проростали любовю».
    Під звуки чарівної музики ведучі свята завідуюча клубом Галини Войтенко та завідуюча бібліотекою Тетяна Караман розповіли дітям про традиції святкування Дня Святого Валентина. Весело і цікаво було проведені конкурси. Свою романтичність у конкурсі «Подаруй букет дівчині»,  показали Караман Дмитро, Самохатній Андрій. Дівчатка відповіли хлопцям вдячністю за подаровані квіти. У конкурсі «Солодкі поцілунки» найбільше поцілунків на сердечку поставила Марчук Альбіна. Свою старанність і працелюбність у конкурсі «Молоді газди» показали Стрельбіцький  Олександр, Островський Кирил. А дівчаткам було запроповано потренуватись у сварці. Завдання були таким: найвиразніше, найшвидше і найбільше разів проговорити скоромовку. У цьому конкурсі перемогла Марчук Альбіна.
   Свою кмітливість і швидкість показали Долгов Олександр, Руденко Катерина у «Найроматичнішому танці». Показав свою хоризму і артистичність у конкурсі «Ораторів» Яровенко Роман. А в солодкому конкурсі взяли участь всі учасники і перемогла дружба. Кульмінацією свята було призначення Валентина і Валентини. За допомогою гадання на ромашці, Валентином і Валентиною в цьому році стали: Караман Дмитро та Марчук Альбіна. Організатори свята завклубом та зав бібліотекою пригостили дітей солодощами.
   А для дорослих був організований святвечір «Стріли Амура». Весь вечір був наповнений ліричною атмосферою. Тепло глядачі вітали пісню «Про любов» у виконанні Галини Войтенко. Також сподобався ліричний вірш В. Сосюри «Так ніхто не кохав», який прочитала Тетяна Караман. Присутні на вечорі взяли активну участь у конкурсах «Валентин і Валентина», «Народні пісні». Свято продовжилося вечором відпочинку, який закінчився опівночі. Всі присутні отримали заряд позитивної енергії.





Масляна, масляна – колодій.
     Масляна- одна з найулюбленіших свят українського народу. Тому культпрацівники с. Зброжківки – зав. сільським  клубом Войтенко Галина та зав. бібліотекою Караман Тетяна – для жителів села організували народознавче свято «Масляна, масляна – колодій» Ведучі розповіли про цікаву історію святкування Масляної, про те, як святкують її в різних регіонах нашої країни.
    На святі лунали пісні, проводились ігри: «Мільйон дірочок» (учасники повинні понадкусювати млинець, але так,щоб він  не розірвався. Переможець – хто більше зробить дірочок);  «Краще сонце» (хто швидше і гарніше намалює сонце); «Хто швидше з’їсть вареники», «Веселі поварята».
    Присутні також  відгадували загадки. Захід завершився виконанням укр. пісень та частуванням за щедрим столом.
    Глядачі щиро дякували культпрацівникам за підготовлене свято, адже у будь – які часи, навіть такі важкі, як зараз, українці своїм оптимізмом, надією на краще, гарною піснею притягують до України – неньки все гарне, хороше, позитивне.

Комментариев нет:

Отправить комментарий